Met het GreenTrader online handelssysteem biedt Direct Select bv de Nederlandse boom- en planten kwekerijen de mogelijkheid om hun producten rechtstreeks op de internationale markt aan te bieden. Dit via het gebruik van internet en zonder tussenkomst van derden.

Via eenvoudige invoermodules en in combinatie met de individuele websites van de kwekers wordt het mogelijk om het gecodeerde plantenaanbod zonder veel moeite op de centrale marktplaats te plaatsen, waar de informatie aan de verschillende taalgebieden wordt aangepast. Op de GreenTrader.eu marktplaats kunnen afnemers vervolgens op basis van de hun bekende codes en plantomschrijvingen doelgericht zoeken naar planten en vervolgens contact opnemen met de verkoper om de transactie verder af te handelen.
GREENPORTHOLLAND
 
Home    GreenTrader    Contact
 
GreenTrader exporteert het NL plantenproduct!

Omdat de Nederlandse plantensector veel te bieden heeft voor buitenlandse afnemers heeft GreenTrader een uiterst belangrijk exportfunctie voor het Nederlandse groenproduct.
Omdat veel andere landen nog geen eigen plantcode-systeem hebben ontwikkeld, kan GreenTrader er voor zorgen dat ons systeem wereldwijd als standaard wordt gebruikt, waardoor internationalisering voor de Nederlandse plantenkwekerijen sneller binnen hun bereik komt....en zo vormt GreenTrader een digitale uitvoerhaven voor het Hollandse Groenproduct in al zijn facetten!

Klik hier voor informatie over GreenTrader
Klik hier voor de site van GreenTrader.eu